Odpowiedz

Przelewy na telefon. Blik

Mam problem z przelewami blik na telefon. Loguję się do aplikacji ING, wchodzę na Blika, wybieram przelew na telefon i w tym momencie aplikacja sie zamyka. (A dokładniej mówiąc to przy ładowaniu listy kontaktów/numerów tel.) Telefon był restartowany, aplikacja była instalowana na nowo i zaktualizowana. Wszelkie uprawnienia są przyznane. Telefon to OPPO Reno 12.
Odpowiedz
0 Lajków
Zedi
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
03-02-2025
Wiadomość 1 z 3 (4 137 wyświetleń)

Re.: Przelewy na telefon. Blik

Jeśli problem nadal występuje, to skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Będziemy mieć dostęp do danych technicznych w systemie i przyjmiemy zgłoszenie. 
Specjaliści na czacie są dostępni w dni robocze od 8:00 do 22:00 i w soboty od 8:00 do 16:00. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1147
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 3 (3 750 wyświetleń)

Re.: Przelewy na telefon. Blik

Problem dalej wystepuje. Sytuacja była zgałaszana przez infolinie. Dziś dostałem odpowiedź jakie czynności mam zrobić w telefonie. Niestety nie rozwiązało to problemu.
Odpowiedz
0 Lajków
Zedi
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
03-02-2025
Wiadomość 3 z 3 (3 568 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku

...

13-05-2026
Re: BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola

...

13-05-2026
Re: BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu. 

13-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy