Odpowiedz

PRZEGINACIE!!!!

3 grudnia 8rano ing makler miał już działać, jest 8,57 nic nie działa. Przez stronę również, nie widać w ogóle zakładki.
Powaliło Was?
Apollo_440
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
3
30-11-2020
Wiadomość 1 z 4 (5 986 wyświetleń)

Re.: PRZEGINACIE!!!!

Przeginają, który to już raz w tym tygodniu. Masakra- a co chwilę podnoszą opłaty za prowadzenie kont- Skandal

Odpowiedz
0 Lajków
Krismis
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
2
03-12-2020
Wiadomość 2 z 4 (5 943 wyświetleń)

Re: PRZEGINACIE!!!!

@Apollo_440 Robimy co w naszej mocy, aby przywrócić dostęp do usługi Makler. Przepraszamy za te utrudnienia. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
185
71
04-09-2015
Wiadomość 3 z 4 (5 644 wyświetleń)

Re: PRZEGINACIE!!!!

W jakim celu powyższy moderator odpowiada dzisiaj na post z wczoraj z godziny 9.04, który nie wnosi nic do dyskusji, podobnie zresztą jak jego odpowiedź. Po to tylko, żeby mieć jak najwięcej odpowiedzi na koncie? Bardzo proszę odnaleźć moje pytania w innym wątku i na nie odpowiedzieć. Będę bardzo wdzięczny i nawet dam lajka!

Odpowiedz
0 Lajków
Ciachito
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
16
21
03-12-2020
Wiadomość 4 z 4 (5 626 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rejestracja działalności jednoosobowej - kod pkd

Dobry wieczór,
Jaki format kodu PKD wpisać w rubryce "rodzaj działalności gospodarczej"? Próbowałam już wszystkiego i nic nie wyszukuje wysxukiwarka

20-12-2024
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Dzień dobry,
proszę, sprawdź czy w ustawieniach programu antywirusowego nie masz wprowadzonych ograniczeń dla naszej strony logowania. Proszę, spróbuj też skorzystać z innej przeglądarki lub innego urz

...

20-12-2024
Re.: Dopłata do kredytów - jakie są obecnie możliwości

Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.

Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zal

...

20-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy