21-09-2022 02:40
22-09-2022 22:16
Tak, płacisz telefonem zbliżeniowo tak jak kartą płatniczą. W przypadku płatności Visą w telefonie to należy podświetlić ekran telefonu, a w niektórych urządzaniach - trzeba telefon odblokować. Ważne jest też, aby była włączona funkcja NFC.
Możesz wcześniej sprawdzić, jak przyłożyć telefon do terminala, żeby zapłacić. Aby to zrobić to zaloguj się do aplikacji Moje ING i przejdź do szczegółów karty Visa. Potem rozwiń opcje dla "Płatności kartą w telefonie" i wybierz "Sprawdź jak poprawnie płacić swoim telefonem". Aplikacja poda Ci wskazówki, jak to zrobić
23-09-2022 02:36
25-09-2022 10:45
Nie musisz włączać aplikacji Moje ING aby zapłacić telefonem
25-09-2022 17:03
Dla pewności gdy będziemy płacić w jednym dniu często lub dwa razy większe kwoty jedna po drugiej w krótkim odstępie czasu to może nie dojść do zapłaty. Lepiej mieć fizyczną kartę jednak czasem przy sobie. W moim przypadku tak się już zdażyło. Komunikat był następujący: użyj karty VISA. Oczywiście miałem ją przy sobie na szczęście, tu podejrzewam zabezpieczenie bezpieczeństwa transakcji banku przed niestandardową płatnością kartą dla dobra klienta.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024