Odpowiedz

Odbiorcy przelewu na telefon blik

Witam, chciałem spytać skąd bierze się lista odbiorców przelewu na telefon blik? Nie widzę tam opcji dodania nowego odbiorcy :/ a ostatnio robię przelewy do jednej osoby która jest w mojej książce telefonicznej na telefonicznie ale nie podpowiada się w apce
Odpowiedz
0 Lajków
netmajor
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
01-09-2018
Wiadomość 1 z 2 (8 436 wyświetleń)

Re: Odbiorcy przelewu na telefon blik

Odbiorcę do Przelewu na telefon BLIK wybierasz z listy kontaktów w swoim telefonie, w trakcie, kiedy zlecasz przelew.
Aplikacja Moje ING pokaże Ci tylko kontakty, do których możesz wysłać Przelew na telefon BLIK. Numer możesz też wpisać ręcznie.

Zgodę na dostęp do kontaktów w ramach przelewów na telefon BLIK ustawisz w aplikacji Moje ING.
Przejdź do ustawień BLIKA. Pod pozycją Numery do przelewów na telefon możesz wybierać z listy kontaktów w swoim telefonie możesz wybrać odpowiedni dla siebie wariant: Nie chcę z tego korzystać lub Chcę z tego korzystać.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
233
47
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (8 331 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy