Odpowiedz

Odbiorcy przelewu na telefon blik

Witam, chciałem spytać skąd bierze się lista odbiorców przelewu na telefon blik? Nie widzę tam opcji dodania nowego odbiorcy :/ a ostatnio robię przelewy do jednej osoby która jest w mojej książce telefonicznej na telefonicznie ale nie podpowiada się w apce
Odpowiedz
0 Lajków
netmajor
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
01-09-2018
Wiadomość 1 z 2 (3 868 wyświetleń)

Re: Odbiorcy przelewu na telefon blik

Odbiorcę do Przelewu na telefon BLIK wybierasz z listy kontaktów w swoim telefonie, w trakcie, kiedy zlecasz przelew.
Aplikacja Moje ING pokaże Ci tylko kontakty, do których możesz wysłać Przelew na telefon BLIK. Numer możesz też wpisać ręcznie.

Zgodę na dostęp do kontaktów w ramach przelewów na telefon BLIK ustawisz w aplikacji Moje ING.
Przejdź do ustawień BLIKA. Pod pozycją Numery do przelewów na telefon możesz wybierać z listy kontaktów w swoim telefonie możesz wybrać odpowiedni dla siebie wariant: Nie chcę z tego korzystać lub Chcę z tego korzystać.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
192
38
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (3 763 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy