Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Niedostępny moduł "Inwestycje" w aplikacji mobilnej

Po niedawno prowadzonych pracach modernizacyjnych (3/08), w aplikacji mobilnej przestał działać moduł "Inwestycje". Wersja aplikacji jaką posiadam to 2.8.3.

Po kliknięciu w moduł "Inwestycje", aplikacja:

• zawiesza się na ekranie ładowania (kręcące się kółko) i nie odpowiada, naciśnięcie przycisku "WSTECZ" nie działa (aplikacja nie wraca do poprzedniego widoku). Aby korzystać z aplikacji należy ją restartować.

LUB

• aplikacja powraca do podstawowego widoku po zalogowaniu.

Problem ten występuje już od ponad tygodnia. Jest szansa aby ten błąd został naprawiony w kolejnej wersji aplikacji?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Julka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
13-08-2018
Wiadomość 1 z 2 (6 402 wyświetleń)

Re: Niedostępny moduł "Inwestycje" w aplikacji mobilnej

Przepraszam Cię, że musiałaś tyle czekać na naszą odpowiedź. Sprawdzaliśmy na różne sposoby to o czym napisałaś. Za każdym razem bez problemu udaje nam się wejść w moduł inwestycje. Co więcej nie mamy więcej zgłoszeń w tym temacie. Proszę daj mi znać czy problem, który opisałaś nadal u Ciebie występuje. Jeżeli tak to proszę prześlij nam zrzuty ekranu przez Moje ING (Wiadomości > Nowa wiadomość). Dzięki temu sprawdzimy co może być powodem tych utrudnień.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (6 279 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Aneks do umowy na kolejne 5 lat stałej stopy

W sytuacji, w której otrzymałeś od nas propozycję przedłużenia okresu stałego oprocentowania nie badamy ponownie Twojej zdolności kredytowej. W razie dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu na czacie

...

03-03-2026
Aneks do umowy na kolejne 5 lat stałej stopy

Czy ktoś z Was podpisywał wcześniejszy aneks do umowy kredytu hipotecznego na kolejne 5 lat stałej stopy?

Chodzi wyłącznie o zmianę oprocentowania na niższe (a tym samym obniżenie raty), bez zmiany okr

...

03-03-2026
Nierynkowa marża

Kredyt na mieszkanie mamy od 5 lat. W tym czasie spłaciliśmy już 50% zaciągniętego kapitalu. Marża banku w umowie wynosi 2,2%, jednak obecnie bank oferuje dla nowych klientów 1,7% czyli 0,5% mniej. By...

02-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy