Odpowiedz

Nadplata w aplikacji mobilnej

Co miesiąc robie nadpłatę w stosunku do raty kredytu hipotecznego. Rata wynosi 1600, ja wpłacam co najmniej 2000.
Kwota ta nie przenosi mi się automatycznie na spłatę kredytu tylko odkłada w (jakieś) miejsce skąd mogę co jakiś czas te pieniądze (nadwyżkę) przelać na spłatę kredytu (np w sytuacji gdy w danym miesiącu nie mam na spłatę raty to mogę zapłacić z tych pieniędzy).
W żaden sposób nie potrafię wyszukać w aplikacji mobilnej GDZIE wyświetla się ta suma nadpłat. Proszę o pokierowanie krok po kroku w co mam klikać.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaKamila
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-09-2020
Wiadomość 1 z 2 (8 141 wyświetleń)

Re: Nadplata w aplikacji mobilnej

Nadwyżka zostaje na koncie, z którego płacisz raty. Jeśli chcesz nadpłacić kredyt, powinnaś wybrać taką dyspozycję w bankowości internetowej.
Możesz sprawdzić całą historię kredytu. W tym celu powinnaś wybrać Kredyty/Kredyt hipoteczny/Historia spłaty. Nie udostępniamy w bankowości informacji o sumie wszystkich Twoich nadpłat.  

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (8 052 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy