20-07-2024 16:42
Cześć.
Ktoś z tego korzysta? Jest w stanie podzielić się wrażeniami? Są jakieś koszty dodatkowe?
Na ten moment korzystam z mPay, zastanawiam się czy przeskoczyć, co zyskuję, co tracę.
20-07-2024 21:27
Nic nie tracisz, zyskujesz potencjalnie jedną aplikację mniej w telefonie. Nie ma żadnych dodatkowych opłat.
21-07-2024 20:16
Faktycznie da się z jednej zrezygnować, czy były jakieś sytuacje w których udawało się na krzyż?
Ja w sumie tak ostatnio miałem w komunikacji miejskiej. Próbowałem w mPay i ciągle błąd. Wszedłem na apkę z banku i bilet kupiłem bez problemu. Jak faktycznie w kosztach nie ma żadnej różnicy i w miejscach użycia to chyba sobie mPaya podaruję.
21-07-2024 22:38
Ale czemu masz z czegoś rezygnować? Używasz tej aplikacji którą w danej chwili otworzysz i tyle.
Różnice w miejscach będą ponieważ mPay to mPay, a ING korzysta z usług Mobilet.
22-07-2024 17:53
Tu apka, tam apka... dużo tego już u mnie A funkcjonalności niektórych (i zasięgi) się pokrywają.
Dzięki. Jeśli jeszcze ktoś chce się podzielić wrażeniami proszę bez krępacji
22-07-2024 21:48
Ale jakich jeszcze opisów wrażeń oczekujesz? Korzystaj z tej aplikacji, która jest dla Ciebie najwygodniejsza.
24-07-2024 19:19
Jakich? Szczerych. Nie napiszę Ci konkretnie, bo nie używam danej aplikacji, więc nie wiem jakie wywołuje wrażenia. mPay dla przykładu ostatnio mnie irytuje, ponieważ w zakresie komunikacji wchodzę do autobusu, próbuję kupić bilet i jedyne co aplikacja może mi zaoferować to komunikat, że "przepraszamy, ale zakup biletu nie jest w tej chwili możliwy". Mogę o tym napisać, bo po co kto inny ma instalować apkę, aby czytać ten sam komunikat?
24-07-2024 19:42
Nie zrozumiałeś mnie Pytałem Cię po co Ci wrażenia innych osób z użytkowania apki ING do kupowania biletów. To u każdego działa tak samo.
Jeżeli masz problemy z mPay'em to używaj apki ING i tyle. Lub nawet jakiegoś innego SkyCash'a, czy co dla Ciebie będzie najwygodniejsze.
Powyższa rata brzmi jak informacja od laika dla laika.
Najem jest korzystniejszy finansowo na krótką metę. Płacisz za usługę korzystania z samochodu. Po zakończeniu najmu oddajesz auto i możesz wziąć n
... 29-01-2025Dzień dobry,
przez Społeczność nie mamy możliwości analizy tej sytuacji. Jest to ogólny kontakt.
Prosimy, napisz do nas na czacie w Moim ING od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00. Specjalista od za