09-08-2021 08:30
Dzień Dobry,
Prosiłbym o dodanie możliwości korzystania z BLIK dla kont firmowych.
Pozdrawiam
Norbert
10-08-2021 09:47
Dzień dobry.
Nasza aplikacja pozwala na korzystanie z Blika zarówno do konta firmowego jak również indywidualnego.
Po zalogowaniu się do bankowości Moje ING wybierz proszę: Karty i płatności telefonem > BLIK > Wybrane konto BLIK> Zmień konto. (Po wybraniu konta, będziesz mógł za jego pomocą obsługiwać swoje konto firmowe przy użyciu kodów BLIK)
-------------
Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
24-08-2021 19:08
Dzień dobry
A blik dla kota ing biznes dla spółek zoo ?
Jak uruchomić ?
Pozdrawiam
25-08-2021 19:18
Płatności BLIK nie są niestety dostępne dla spółek z o.o. Jeżeli coś się zmieni, to damy o tym znać naszym klientom.
12-12-2021 16:25
12-12-2021 16:30
Z usługi BLIK jako przedsiębiorca może korzystać reprezentant spółki lub wspólnoty mieszkaniowej z jednoosobową reprezentacją bez Modułu Użytkownika. Na ten moment to jedyna możliwość skorzystania z Blika w ramach konta dla spółki.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |