Odpowiedz

Błąd logowania konto i aplikacja

Jak liczone jest 5 błędnych prób zalogowania do banku? miałem 3 próby w tamtym tygodniu i 2 dziś ( wszystkie nieudane ). Zauważyłem potem że nie mogę zalogować do aplikacji mobilnej podaje PIN i pokazuje, że błędny. Czy moje konto zostało w ten sposób zablokowane i muszę udać się do banku? boję się, że ktoś się włamał na moje konto.. 

Odpowiedz
0 Lajków
barm97
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
06-10-2022
Wiadomość 1 z 2 (4 123 wyświetleń)

Re: Błąd logowania konto i aplikacja

Bankowość internetowa jest blokowana po 5 błędnych próbach logowania. Zależy mi, aby to dla Ciebie sprawdzić, ale przez Społeczność nie mam dostępu do systemu. Proszę w pierwszej kolejności wypełnij wniosek o odblokowanie bankowości internetowej na naszej stronie: Centrum Pomocy: https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa/centrum-pomocy
Następnie zaloguj się do bankowości internetowej nowym hasłem. Jeśli nie uda Ci się zalogować, proszę skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem: 32 357 00 69. Specjalista sprawdzi, co się dzieje z Twoją bankowością internetową. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
250
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (4 073 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Re.: Wyciągi w kolorze

To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.

Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj Emotikon: Mrugający

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy