06-10-2022 18:45
Jak liczone jest 5 błędnych prób zalogowania do banku? miałem 3 próby w tamtym tygodniu i 2 dziś ( wszystkie nieudane ). Zauważyłem potem że nie mogę zalogować do aplikacji mobilnej podaje PIN i pokazuje, że błędny. Czy moje konto zostało w ten sposób zablokowane i muszę udać się do banku? boję się, że ktoś się włamał na moje konto..
07-10-2022 19:05
Bankowość internetowa jest blokowana po 5 błędnych próbach logowania. Zależy mi, aby to dla Ciebie sprawdzić, ale przez Społeczność nie mam dostępu do systemu. Proszę w pierwszej kolejności wypełnij wniosek o odblokowanie bankowości internetowej na naszej stronie: Centrum Pomocy: https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa/centrum-pomocy
Następnie zaloguj się do bankowości internetowej nowym hasłem. Jeśli nie uda Ci się zalogować, proszę skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem: 32 357 00 69. Specjalista sprawdzi, co się dzieje z Twoją bankowością internetową.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024