Odpowiedz

Re: Re.: Apple Pay

Pamiętajmy jedną rzecz, to jest duża korporacja, mimo że gadają że są blisko ludzi to robią i tak jak chcą.
Fakt, trochę odstali od reszty ale niech odejdzie ileś tam ludzi to inne banki podniosą prowizję zmienią coś lepszego na coś gorszego.
Tak wszyscy mbank i mbank, ale wolę nie mieć Apple Pay niż swoje dane w sieci co zdarza się mbankowi dosyć często.
Odpowiedz
0 Lajków
Tomek1980
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
16
0
06-09-2017
Wiadomość 211 z 573 (14 164 wyświetleń)

Co do ApplePay w ING to nie w tym roku.
Odpowiedz
0 Lajków
franeloo
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
29
6
10-11-2015
Wiadomość 212 z 573 (13 923 wyświetleń)

Jakieś źródło tej informacji?
Odpowiedz
0 Lajków
mario_161
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
65
19
20-06-2018
Wiadomość 213 z 573 (13 907 wyświetleń)

franeloo z tym akurat się nie zgodzę że nie mieli czasu możliwości polecam mój poprzedni wpis z linkiem gdzie wszystko jest opisane w artykule. To co robią teraz to żenada nic więcej.
Odpowiedz
0 Lajków
Adi
Adi
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
4
15-06-2018
Wiadomość 214 z 573 (13 772 wyświetleń)

Dla mnie ING już nie istnieje. W dniu wczorajszym otwarłem konto w BZWBK. Od sierpnia w BZWBK będą dostępne za darmo przelewy natychmiastowe BlueCash oraz Express Elixir a tu trzeba płacić 5zł/przelew. W ING najśmieszniejszą rzeczą jest to, że za wypłaty Blikiem w innych bankomatach pobierana jest prowizja 2,5zł (pierwsza za 0zł). Śmiech na sali. Większość banków wypłaty z innych bankomatów za pomocą BLIKa ma za darmo. Gwoździem do trumny jest brak wprowadzenia Apple Pay. Nawet mało znany Nest Bank wprowadził Apple Pay, a taki bank jak ING jak zwykle w tyle. Po 13latach współpracy czas się pożegnać.

Odpowiedz
0 Lajków
MreaperS
Doradca z ambicjami III
57
6
12-06-2017
Wiadomość 215 z 573 (13 513 wyświetleń)

BzWbk tez idealny nie jest
Śmiech na sali ze cashback np w Żabce kosztuje 1,50zl
BzWbk jest jednym z banków gdzie często zmienia TOiP i jak jedno da za darmo to w drugim Cię ograbi
Śmiech na sali ze w tym banku w weekend przelewy w czasie rzeczywistym między swoimi rachunkami to głównie teoria i działa tak ze szkoda komentarza
I do dzisiaj jak płacisz zbliżeniowo nie masz blokad w czasie rzeczywistym na swoim rachunku tylko czekasz kilka dni
Wiec wybacz....ING przegiął palę z brakiem applepay ale poza przelewami ekspresowymi za darmo (do dzisiaj ani razu z tego nie skorzystałem) (ciekawe jak długo za free) nic special edition nie ma
Chyba bez urazy poniosły Cie za mocno emocje
Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
348
54
03-02-2016
Wiadomość 216 z 573 (13 486 wyświetleń)

Cieszymy się Twoim szczęściem i życzymy szczęścia na nowej drodze życia

Odpowiedz
0 Lajków
Tomek1980
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
16
0
06-09-2017
Wiadomość 217 z 573 (13 256 wyświetleń)

Witam ! Do Kolegi Tomek 1980 Nie należy być złośliwym każdy odpowiada za swoje decyzje i za swój wybór i należy go uszanować i przypominam Koledze ze jest to forum bankowe które moim zadaniem służy do wymieniania poglądów i zgłaszania swoich uwag i refleksji oraz propozycji
Odpowiedz
0 Lajków
Rpiekny
Doradca z ambicjami III
37
2
12-03-2018
Wiadomość 218 z 573 (13 224 wyświetleń)

[ Edytowane ]
Chłopie, weź się ogarnij. Od sierpnia BZWBK zmienia cennik, i to o czym piszesz będzie nieaktualne. Jeśli chcesz siedzieć w banku, który za wypłaty blikiem kroi 2,50zł to Twoja sprawa i Twój wybór. Ja po tylu latach współpracy podziękowałem ING. To że ING nie wprowadziło Apple Pay to duży błąd, ale jeszcze większy to brak jakiejkolwiek informacji z ich strony czy wprowadzą itp. PKOBP nie wprowadziło AP to klienci zrobili burzę, a za chwile bank oświadczył że wdroży we Wrześniu. A w ING cisza, bank ma gdzieś nasze sugestie. Nawet nikt nie raczy odpisywać już na posty.
Odpowiedz
0 Lajków
MreaperS
Doradca z ambicjami III
57
6
12-06-2017
Wiadomość 219 z 573 (13 138 wyświetleń)

A ja dalej liczę na to że Pani Patrycja jest z Nami i podgląda bacznym okiem to co się dzieje na forum Emotikon: Mrugający szkoda tylko że się przygląda zamiast wywrzeć wpływ na dział zajmujący się płatnościami mobilnymi, żeby dali jej jakieś konkrety, którymi mogłaby się z Nami podziekić Emotikon: Smutny
Odpowiedz
0 Lajków
mario_161
Doradca z ambicjami III
65
19
20-06-2018
Wiadomość 220 z 573 (13 132 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy