28-10-2022 08:56
Jeżeli ktoś prowadzi firmę i dokucza mu brak aplikacji, tutaj "nasz" bank służy pomocą jak przejść do innego banku:
https://www.ing.pl/wiem/dla-firmy/jak-zmienic-konto-firmowe
28-10-2022 11:04
Chcielibyśmy wiedzieć czy są poczynione kroki przez ING w celu umieszczenia aplikacji w AppGallery. Jeżeli nie to zostaje zmiana banku albo telefonu. Jeżeli tak to kiedy to nastąpi? Chcemy jasnej deklaracji tak czy nie.
Mam nadzieję, że jednak aplikacja ING tak jak aplikacje PKO i Mbanku wylądują w AppGallery. Skoro zostały poczynione kroki w celu zablokowania aplikacji ING z innych źródeł to jest szansa, że zostaną poczynione kroki w celu umieszczenia aplikacji ING w AppGallery.
28-10-2022 13:22
Przecież napisał moderator - tylko apki ściągnięte z Google Play i AppStore są "legalne" jak chcesz korzystać z banku w telefonach bez google to korzystajcie z przeglądarki - frontem do klienta :/ a co z BLIK'iem ??
Równolegle wysyłają oferty żeby polecać znajomym ING - w takiej sytuacji co mam zrobić, zapytać znajomego czy ma telefon z jabłkiem albo google?? W przeciwnym wypadku po co mam im polecać, żeby psioczyli najpierw na mnie a potem na bank że nie mogą aplikacji używać??
29-10-2022 14:48
Faktycznie, aby korzystać z BLIKa jest do tego potrzebna aplikacja. O tym, z jakich sklepów można pobrać naszą aplikację informujemy też m.in. na naszej stronie.
Natomiast w przypadku promocji „Poleć konto znajomemu”, wymagane transakcje bezgotówkowe można zrobić za pomocą karty płatniczej Visa Zbliżeniowej, którą wydajemy do konta.
30-10-2022 20:13 | Edytowano: 30-10-2022 20:15
Dziękuję za podanie numeru zgłoszenia. Przekazałam prośbę o pilne rozpatrzenie do odpowiedniej jednostki w naszym banku. Mam nadzieję, że Twoja sprawa szybko się wyjaśni 😊
01-02-2023Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Reklamacje staramy się rozpatrywać tak szybko jak to możliwe. Czy możesz podać nam numer swojego zgłoszenia? Wtedy przekażemy prośbę do odpowiedniej jednostk
... 01-02-2023Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
9 | |
6 | |
6 | |
3 | |
3 |