17-06-2020 09:00
Dzień dobry,
Dokonałem zakupu w serwisie Allegro i opłaciłem zamówienie kartą kredytową ING. Towar okazał się jednak wadliwy i musiałem go zwrócić. Niestety zamknąłem kartę kredytową zanim dokonano zwrotu, nie pomyślałem o tym że płaciłem właśnie tą kartą i może pojawić się problem.
Co się stanie w takiej sytuacji? Karta widnieje już jako zamknięta, a wczoraj otrzymałem informację że dokonano zwrotu właśnie na nią.
18-06-2020 09:05
Jeżeli nadal w systemie widzisz swoją prywatną kartę kredytową i rachunek tej karty- mimo tego, że jest zamknięta- pieniądze zostaną na koncie karty zaksięgowane
18-06-2020 09:14
Kartę widzę, ale jest wyszarzona z opisem zamknięta.
Jeżeli zwrot wpłynie na taką kartę, to w jaki sposób odzyskam te pieniądze?
18-06-2020 09:50
Już wszystko jasne.
Zwrot właśnie dotarł, telefonicznie złożyłem dyspozycję o bezpłatne przeksięgowanie na rachunek.
18-06-2020 10:16
Czyli jak wspominałam- na konto, do którego przypisana była Twoja karta
Super, że już złożyłeś tę dyspozycję- właśnie miałam o niej pisać😊
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
1 | |
1 |