02-03-2020 22:40
Bardzo proszę o wprowadzenie do oferty darmowych przelewow natychmiastowych. Dla mnie młodego człowieka jest to bardzo ważne.
Jest jeden bank-SANTANDER, który oferuje takie przelewy i korzystam z nich codziennie. Mysle, ze dla innych uzytkownikow byłoby to bardzo pomocne
03-03-2020 22:12
Przekazałem Twoją sugestię do osób odpowiadających za naszą ofertę. U nas również możesz korzystać z przelewów natychmiastowych, które są bezpłatne. Są to przelewy na telefon BLIK. W ramach takich przelewów możesz wysłać dziennie do 1000 zł. Jeden taki przelew nie może przekroczyć 500 zł.
Dzień dobry,
Posiadamy kredyt hipoteczny, który jest przypisany do konta narzeczonej, oczywiście w umowie kredytowej jestem dopisany do kredytu jako współkredytobiorca (50/50). W przypadku, gdybyśmy c
... 09-12-2025Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 3 |