Odpowiedz

przelew natychmiastowy 0 zl

Bardzo proszę o wprowadzenie do oferty darmowych przelewow natychmiastowych. Dla mnie młodego człowieka jest to bardzo ważne.

Jest  jeden bank-SANTANDER, który oferuje takie przelewy i korzystam z nich codziennie. Mysle, ze dla innych uzytkownikow byłoby to bardzo pomocne

Odpowiedz
0 Lajków
przemekgel
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-03-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 441 wyświetleń)

Re: przelew natychmiastowy 0 zl

Przekazałem Twoją sugestię do osób odpowiadających za naszą ofertę. U nas również możesz korzystać z przelewów natychmiastowych, które są bezpłatne. Są to przelewy na telefon BLIK. W ramach takich przelewów możesz wysłać dziennie do 1000 zł. Jeden taki przelew nie może przekroczyć 500 zł. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 400 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zmiana kolejności kont

Czy funkcja zamiany kolejności kont jest przynajmniej planowana? Już o dłuższego czasu śledzę ten wątek i nie ukrywam, że taka funkcjonalność bardzo by się przydała oraz zaoszczędziła niepotrzebnych n

...

09-01-2025
Re.: Brak stanu kont po zalogowaniu się

dzięki, widzę teraz kółka z kwotami, ale zniknęła mi opcja pokazania widoku tabeli Emotikon: Szczęśliwy

09-01-2025
Re.: Pożyczka 138k

Wnioski kredytowe weryfikujemy tak szybko jak to tylko możliwe, zazwyczaj do 2-3 dni roboczych od złożenia wniosku. O dodatkowe dokumenty prosimy w sytuacji, gdy np. oświadczona kwota wynagrodzenia pr

...

09-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy