Płatności

Odpowiedz

Transakcja zlecona do realizacji

Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, po jakim czasie od wykonania przelewu (konto business) można pobrać potwierdzenie transakcji, a nie potwierdzenie transakcji zleconej do realizacji, które jest dostępne od ręki. 

Będę wdzięczna za wszelkie informacje. 

Odpowiedz
0 Lajków
Saf
Saf
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
17-11-2023
Wiadomość 1 z 3 (13 254 wyświetleń)

Re: Transakcja zlecona do realizacji

Potwierdzenie przelewu możesz pobrać po czasie, który masz na odwołanie przelewu, a mianowicie możesz odwołać przelewy zwykłe w PLN, które zlecasz w Moim ING do innego banku w Polsce z kont osobistych i firmowych w złotych.
-od godziny 0:01 do 8:15 w dni robocze - możesz odwołać do godziny 9:00 w dniu złożenia przelewu
-od godziny 8:16 do 11:35 w dni robocze - możesz odwołać do godziny 13:00 w dniu złożenia przelewu
-od godziny 11:36 do 14:45 w dni robocze - możesz odwołać do godziny 15:30 w dniu złożenia przelewu
-od godziny 14:46 do 24:00 w dni robocze - możesz odwołać do godziny 9:00 najbliższego dnia roboczego
-od godziny 0:01 do 24:00 w sobotę, niedzielę i święta - możesz odwołać do godziny 9:00 do najbliższego dnia roboczego.

Po tych godzinach możliwe będzie pobranie potwierdzenia przelewu. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
KamilW
Moderator
Moderator icon
95
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 3 (13 214 wyświetleń)

Re: Transakcja zlecona do realizacji

Bardzo dziękuję!

Odpowiedz
0 Lajków
Saf
Saf
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
17-11-2023
Wiadomość 3 z 3 (13 139 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy