Odpowiedz

Blik

Co prawda płacę blikiem od bardzo dawna i bardzo często ale w końcu zapytam. Jak to dokładnie powinno być. Po wybraniu tej formy płatności czekam spokojnie aż przyjdzie powiadomienie z apki czy sam uruchamiam apkę i wybieram blik? Czasem czekając aż wyskoczy powiadomienie minie mi czas przeznaczony na dokonanie płatności. Poza tym raz jak wyskoczy mi powiadomienie i klikam jest ekran bez danych. Dopiero jak wysunę belkę z powiadomienie z góry ekrany jest wszystko ok. Mam tak od dawna.

Odpowiedz
0 Lajków
ROB
ROB
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
30
3
25-02-2017
Wiadomość 1 z 3 (2 996 wyświetleń)

Po każdym wprowadzeniu kodu BLIK w płatności/wypłacie lub wpłacie potwierdzenie transakcji pojawia się w aplikacji. Domyślnie otrzymujesz powiadomienie push z prośbą o weryfikację transakcji i zatwierdzenie. Za dostarczanie i poprawne wyświetlenie powiadomienia push odpowiada system Twojego telefonu. Jeśli nie dostajesz powiadomienia, możesz się zalogować do aplikacji i potwierdzenie transakcji będzie tam na Ciebie czekało. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
125
20
03-03-2023
Wiadomość 2 z 3 (2 960 wyświetleń)

Rozumiem w takim razie ok. Obawiałem się że ta jakiś błąd. Właśnie raz jest push do kliknięcia a raz trzeba samemu zainicjować w apce. Na razie nie udało mi się namierzyć od czego to zależy.

Odpowiedz
0 Lajków
ROB
ROB
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
30
3
25-02-2017
Wiadomość 3 z 3 (2 922 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy