14-11-2023 20:45
Co prawda płacę blikiem od bardzo dawna i bardzo często ale w końcu zapytam. Jak to dokładnie powinno być. Po wybraniu tej formy płatności czekam spokojnie aż przyjdzie powiadomienie z apki czy sam uruchamiam apkę i wybieram blik? Czasem czekając aż wyskoczy powiadomienie minie mi czas przeznaczony na dokonanie płatności. Poza tym raz jak wyskoczy mi powiadomienie i klikam jest ekran bez danych. Dopiero jak wysunę belkę z powiadomienie z góry ekrany jest wszystko ok. Mam tak od dawna.
15-11-2023 07:00
Po każdym wprowadzeniu kodu BLIK w płatności/wypłacie lub wpłacie potwierdzenie transakcji pojawia się w aplikacji. Domyślnie otrzymujesz powiadomienie push z prośbą o weryfikację transakcji i zatwierdzenie. Za dostarczanie i poprawne wyświetlenie powiadomienia push odpowiada system Twojego telefonu. Jeśli nie dostajesz powiadomienia, możesz się zalogować do aplikacji i potwierdzenie transakcji będzie tam na Ciebie czekało.
15-11-2023 16:01
Rozumiem w takim razie ok. Obawiałem się że ta jakiś błąd. Właśnie raz jest push do kliknięcia a raz trzeba samemu zainicjować w apce. Na razie nie udało mi się namierzyć od czego to zależy.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
1 | |
1 |