14-04-2023 13:20
Dzień dobry. Wczoraj zrobiłam przelew przez Payu, na aplikacji ing była blokada tego przelewu, dzisiaj została zdjęta ,pieniądze zostały pobrane, a środki nadal nie trafiły na konto. Co mogę z tym zrobić?
14-04-2023 14:26
Cześć,
PayU wysyła emaile w którym możesz sprawdzić status traksakcji. Piszą w nim również że płatność dochodzi maksymalnie w kolejnym dniu roboczym. Na twoim miejscu sprawdziłbym maila.
PS polecam kartę wirtualną - masz tam prepaid, 3d secure (zatwierdzanie przelewu w aplikacji) i chargeback w razie gdyby sprzedający chciał Cię oszukać. W razie płatności PayU, czy blik pozostaje jedynie sąd.
15-04-2023 14:44
Tak jak napisał @Konto usunięte na maila powinnaś otrzymać potwierdzenie płatności przez PayU. Jeśli Twoja płatność dalej nie została wyjaśniona, proszę skontaktuj się z nami na czacie w bankowości internetowej lub z naszą infolinią pod numerem: 32 357 00 69. Sprawdzimy Twoją płatność i jeśli będzie potrzeba przyjmiemy reklamację.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
1 | |
1 |