Odpowiedz

Dzień dobry. Wczoraj zrobiłam przelew przez Payu, na aplikacji ing była blokada tego przelewu, dzisiaj została zdjęta ,pieniądze zostały pobrane, a środki nadal nie trafiły na konto. Co mogę z tym zrobić?

Odpowiedz
0 Lajków
Natkaka123
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
14-04-2023
Wiadomość 1 z 3 (4 618 wyświetleń)

Re.: Przelew

Cześć,

PayU wysyła emaile w którym możesz sprawdzić status traksakcji. Piszą w nim również że płatność dochodzi maksymalnie w kolejnym dniu roboczym. Na twoim miejscu sprawdziłbym maila.

PS polecam kartę wirtualną - masz tam prepaid, 3d secure (zatwierdzanie przelewu w aplikacji) i chargeback w razie gdyby sprzedający chciał Cię oszukać. W razie płatności PayU, czy blik pozostaje jedynie sąd.

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (4 605 wyświetleń)

Re: Przelew

Tak jak napisał @Konto usunięte na maila powinnaś otrzymać potwierdzenie płatności przez PayU. Jeśli Twoja płatność dalej nie została wyjaśniona, proszę skontaktuj się z nami na czacie w bankowości internetowej lub z naszą infolinią pod numerem: 32 357 00 69. Sprawdzimy Twoją płatność i jeśli będzie potrzeba przyjmiemy reklamację. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
114
19
03-03-2023
Wiadomość 3 z 3 (4 543 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy