Płatności

Odpowiedz

Przelew ING na Revolut Litwa

Witam ile trwa przelew w złotówkach z konta osobistego ing na konto w Revolut LT czyli litewskie konto
Odpowiedz
0 Lajków
kuczka76
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
6
10-07-2019
Wiadomość 1 z 3 (3 346 wyświetleń)

Re: Przelew ING na Revolut Litwa

[ Edytowane ]

Standardowy czas przelewu na Litwę, która znajduje się na terenie jednolitego obszaru płatności SEPA to 1 dzień roboczy (dzień księgowania + 1 dzień roboczy). To, kiedy płatność się zaksięguje, zależy także od godziny zlecenia i wybranego trybu. Więcej o przelewach walutowych i realizacji przeczytasz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/aplikacja-mobilna/przelewy/kiedy-dojdzie-przelew#kiedy_dojdzie_przel...

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
30
5
03-03-2023
Wiadomość 2 z 3 (3 266 wyświetleń)

Re: Przelew ING na Revolut Litwa

Dziękuję za informacje 

Odpowiedz
0 Lajków
kuczka76
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
6
10-07-2019
Wiadomość 3 z 3 (3 218 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

To ciekawe Emotikon: Szczęśliwy u mnei niestety sprawdzajac przez www brak przedłuzenia okresu, rowniez pazdzeirnik to dla mnie ostatni miesiac "wakacji kredytowych". Roznica taka, ze poki co nie skladalem reklamacji. Ja

...

03-10-2023
Re: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

Sprawdzając dzisiaj informację w aplikacji mobilnej dotyczące mojego kredytu hipotecznego zostałem zaskoczony przedłużeniem okresu stałego oprocentowania (o ilość miesięcy z tzw. "wakacji kredytowych"

...

03-10-2023
Re: nadplata?

Dzięki nadpłatom kredytu hipotecznego zmniejszamy kwotę pożyczoną od banku, czyli kapitał, od którego naliczane są odsetki. 
Im niższa jest kwota pozostała do spłaty, tym mniejsze są odsetki – co powod

...

02-10-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy