Płatności

Odpowiedz

Płatność na ubezpieczenie

Kilkanaście miesięcy temu przez ING zakupiłem ubezpieczenie w NN. Przed tymi wszystkimi zmianami wizualnymi, płatność ta normalnie widniała jako element płatności zaplanowanych. Teraz zaplanowane mam puste, ale oczywiście ubezpieczenie jest opłacane.

Czy tak to ma działać? Dlaczego cykliczna płatność na ubezpieczenie jest "ukryta"?!

Odpowiedz
0 Lajków
ChrisPL
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
0
03-12-2020
Wiadomość 1 z 2 (4 919 wyświetleń)

Re: Płatność na ubezpieczenie

Skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do bankowości internetowej - sprawdzimy to dla Ciebie. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
184
37
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (4 871 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Wpływ ze źródła, o którym Pan wspomina nie został wskazany w zamkniętym katalogu źródeł wyłączonych spod zajęcia z mocy prawa na zajętym rachunku. Dlatego jego udostępnienie możliwe jest w ramach kwot...

02-01-2025
Re.: OKO dziecka

Przykro nam z powodu Twojej opinii. W szczegółach promocji podajemy maksymalną kwotę do jakiej obowiązuje oprocentowanie podwyższone po spełnieniu warunków promocji. Na stronie oferty w Moim ING przed

...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy