13-06-2024 22:50
Witam! Jak w temacie, mam problem ze skonfigurowaniem swojej karty Visa do konta osobistego do płatności zbliżeniowych. Zmieniałem ostatnio telefon (Android) a później również smartwatch, wcześniej wszystko było ok. Więc, po zmianie telefonu byłem w stanie ustawić karte do płatności zbliżeniowych w moje ING, natomiast niedługo później zmieniłem również smartwatch na Huawei Watch GT4 co wiązało się z zainstalowaniem aplikacji spoza sklepu Google. I mój problem zaczął się od tego że nie mogłem ustawić karty do płatności przez Google Pay. Po wielu próbach zamówiłem nową kartę i teraz nawet w moje ING dostaje błąd podczas konfiguracji. I teraz pytanie do osób które są w temacie - czy instalowanie aplikacji z nieznanego źródła (spoza sklepu Google) może powodować problemy ze skonfigurowaniem płatności zbliżeniowych? To jest jedyna opcja jaka mi przychodzi do głowy na ten moment. Z góry dzięki za każdą pomoc!
14-06-2024 21:52
14-06-2024 22:17
15-06-2024 16:50
Proszę, skontaktuj się z nami na czacie w bankowości internetowej lub z naszą infolinią. Przyjmiemy indywidualne zgłoszenie do działu IT. Specjaliści sprawdzą, dlaczego nie możesz aktywować karty w telefonie.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 3 |