19-10-2017 09:46
Witam,
Chciałam zrobić zakupy we francuskim sklepie internetowym, lecz mam problem z płatnością kartą. Po wpisaniu danych karty i wyskakuje komunikat: "Przepraszamy, płatność nie powiedzie się, powodem jest "kontrolowane przechwytywanie ryzyka". Podłącz bank banku emisyjnego lub skorzystasz z innej karty." - przetłumaczone przez translator z francuskiego.
Wczoraj zostało podłączone do karty konto walutowe w Euro (zostało ono zasilone), dodatkowo zostały zmienione limity transakcji.
W czym może być problem?
Sklep internetowy: https://www.utilastore.top/
Pozdrawiam
Joanna
20-10-2017 09:55
Przez nasze forum nie będę mógł jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie, ponieważ nie mam tu dostępu do naszego systemu. Problem może być spowodowany w Twoim przypadku niewystarczającymi limitami na Twojej karcie płatniczej lub tym, że odbiorca nie akceptuje tego typu kart podczas płatności. Proszę sprawdź w Moim ING w zakładce Moje finanse > Karta płatnicza > Limity transakcyjne, czy limity dla płatności zagranicznych są na odpowiednim poziomie. Jeżeli tak to proszę napisz do nas przez Moje ING (Wiadomości > Napisz wiadomość) lub skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 12. Sprawdzimy dla Ciebie co mogło być powodem sytuacji, którą opisałaś.
24-10-2017 16:10
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
1 | |
1 |