Płatności

Odpowiedz

Re.: Dziwna płatność kartą

Systemy elektroniczne są na tyle złożone, że to nie powinno dziwić. Szczególnie dotyczy to posiadaczy kont, na których jest bardzo dużo transakcji - każdą pozycję trzeba zawsze dobrze sprawdzić. Coraz więcej będzie takich przypadków, a niestety transakcje bezgotówkowe są mocno promowane — nawet covdemię wykorzystuje się do tego celu. ING wcale nie jest najgorszym bankiem, jest takim samym bankiem jak inne banki. Tu nie ma lepszych i gorszych...

Odpowiedz
0 Lajków
Automata
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
25-08-2018
Wiadomość 21 z 26 (9 064 wyświetleń)

Jeśli chodzi o numer rachunku: 1915031/19730 wykonywałam świadomie na niego transakcje,dla UNICEF Warszawa.

Świadomie to znaczy, że przez stronę UNICEF wpisywałam dane karty a oni już sami ściągali kwotę na ten właśnie rachunek.

Odpowiedz
0 Lajków
tysia1316
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
17-02-2021
Wiadomość 22 z 26 (8 913 wyświetleń)

Witam , 

Niestety u mnie tez ktoś mi sciągnął pieniadze z konta za pomocą konta 1915031/19730 . i to nie mała sumę . 

Mam pytanie do wszystkich którzy tu sie wpisywali . Czy komuś z Was udało sie odzyskać pieniadze ? ile to trwało ? Co trzeba skompletować . 

Do banki ING . Ten ewidentny proceder oszustwa trwa od 2019 / jest 2021 a Państwo nic jak widać nie zrobili w tym temacie . Przez 2 lata ? 

Jesli jednak zostało coś zrobione prosze o kontakt w tej sprawie .

Swoja zgłosiłam jako reklamację . 

Odpowiedz
0 Lajków
Zaz78
Doradca z ambicjami I
1
0
03-12-2021
Wiadomość 23 z 26 (7 888 wyświetleń)

Re: Re.: Dziwna płatność kartą

Numer konta który podajesz, jest naszym wewnętrznym numerem. Służy on do rozliczeń, dlatego często się powtarza. Jeśli zauważysz nieuprawnioną transakcję kartą, w pierwszej kolejności zastrzeż ją. Zrobisz to w Moim ING lub na całodobowej infolinii pod numerem 32 357 00 12. Następnie zgłoś nam reklamację. Do zgłoszenia przygotuj informacje o transakcji i jeśli masz, zgłoszenie z policji. Każde takie zgłoszenie rozpatrujemy indywidualnie.  

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
184
42
23-04-2018
Wiadomość 24 z 26 (7 828 wyświetleń)

Czy mogę prosić o kontakt, zostałam oszukana w ten sam sposób. Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
Paula1702
Doradca z ambicjami I
1
0
27-06-2023
Wiadomość 25 z 26 (4 979 wyświetleń)

Re: Re.: Dziwna płatność kartą

Paula1702 jeśli zauważyłaś na swoim koncie płatność, której nie potwierdzasz, to możesz na swoim koncie w szczegółach karty zablokować ją tymczasowo. Następnie proszę, skontaktuj się z nami pod numerem 32 357 00 69 lub na czacie po zalogowaniu na swoje konto, abyśmy mogli to sprawdzić. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1121
224
07-06-2017
Wiadomość 26 z 26 (4 893 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy