Odpowiedz

Douszczalny limit na koncie

Witam mam taki problem nie mogę zlecić przelewu natychmiastowego gdyż wyskakuje mi komunikat 

"Transakcja przekracza dopuszczalny limit i nie może być wykonana" na koncie normalnie mam środki można zrobić zwykły przelew można płacić kartą można wypłacić w bankomacie nie można tylko zrealizować takich przelewów, limit na koncie dzienny 5000 chciałem przelać 300zl na inne konto i nic.

Odpowiedz
0 Lajków
Przemol82
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
04-12-2021
Wiadomość 1 z 3 (4 368 wyświetleń)

Re: Douszczalny limit na koncie

@Przemol82 Chciałbym Ci pomóc, natomiast tutaj niestety nie mamy dostępu do danych w systemie, żeby to sprawdzić. Jeśli jeszcze nie wysłałeś tego przelewu, to proszę, zadzwoń do nas na numer +48 32 357 00 69 i to sprawdzimy. Infolinia jest całodobowa.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (4 312 wyświetleń)

Re.: Douszczalny limit na koncie

Proszę o sprawdzenie limitów do przelewów, są one oddzielne niż dla karty. Zdarzają się sytuacje, gdzie nie można wykonać przelewu natychmiastowego, a przykładem takiego konta jest rachunek powiązany z kartą kredytową. Bywają limity wewnętrzne w banku, które można zdjąć, kontaktując się z infolinią.
Odpowiedz
0 Lajków
JB1
JB1
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
2
28-10-2021
Wiadomość 3 z 3 (4 198 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy