11-12-2021 19:28
Witam
Chciałabym się zapytać czy ktoś też miał taki problem jak i ja i jak sobie z tym poradzono.
Mianowicie mam telefon Xiaomi redmi note 9, a moja mama samsung a6 i obie mamy problem z płatnością NFC. Od najnowszej aktualizacji aplikacji 4.2.0 ciągle w każdym terminalu krzyczy, że nie ma takiej karty, a po usunięciu z aplikacji i ponownym dodaniu karty wyświetla się komunikat 'brak obsługiwanej aplikacji dla tego tagu nfc'. Nie powiem, że jest to bardzo uciążliwe.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
12-12-2021 19:45
W takiej sytuacji upewnij się, czy masz zaktualizowaną w telefonie przeglądarkę Google Chrome. Jeśli aktualizacja w sklepie Play jest dla Ciebie dostepna, to zaktualizuj przeglądarkę i spróbuj ponownie dodać kartę. Jeśli to rozwiązanie nie pomoże, skontaktuj się z nami przez czat, po zalogowaniu w Moim ING albo zadzwoń na naszą całodobową infolinię pod numer 32 357 00 69. Sprawdzimy tę sytuację i jeśli będzie taka potrzeba, to prześlemy zgłoszenie do działu IT.
Po naciśnięciu "wyloguj" ekran blednie i kręci się kółeczko.
Można kliknąć na start na dole ekranu i dalej używać aplikacji,tylko nie "wyloguj" bo powtarza się sytuacja.
Ikony na górze aplikacji są jaśn
Dzień dobry,
mam pytanie odnośnie pakietu wypłat gotówki za granicą. Doczytałam się, że normalnie bez żadnych pakietów ING pobiera:
- za przewalutowanie transakcji bezgotówkowej - 3% kwoty transakcji,
-
Dzień dobry.
Mija 3 rok od otrzymania kredytu hipotecznego.
w ubiegłym roku ze względu na niewykonanie przyłącza gazowego przez gazownię (ja mam wszystko gotowe ze swojej strony) przedłużyliśmy na 12 m
... 23-05-2022Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
6 | |
4 | |
4 | |
3 | |
2 |