13-01-2021 12:04
Witam, zrobiłam wczoraj przelew, jak się dzisiaj okazało, moje zamówienie zostało anulowane przez sprzedawcę z powodu wystąpienia jakiegoś błędu. Dostałam też taką informację: "Zapraszamy do kontaktu z bankiem lub Przelewami24 w celu zwolnienia blokady środków" - nie wiem czy dobrze rozumiem, z którym bankiem mam się teraz kontaktować? Zwrot środków nie powinien leżeć po ich stronie?
14-01-2021 12:40
Faktycznie, jeśli masz taką sytuację, to sklep powinien zwrócić Ci pieniądze. Skontaktuj się ze sklepem w celu zwrotu przelewu. Jeśli sklep nie będzie chciał dokonać zwrotu, możesz u nas złożyć reklamację.
Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti
... 02-01-2025Przykro nam z powodu Twojej opinii. W szczegółach promocji podajemy maksymalną kwotę do jakiej obowiązuje oprocentowanie podwyższone po spełnieniu warunków promocji. Na stronie oferty w Moim ING przed
... 02-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |