Odpowiedz

Wplatomat

Te wplatomaty to jedna wielka porazka i zlodziejstwo ... Nazeczony w zeszly piatek chcial wplacic swoja wyplate na konto zeby oplacic rachunki a ten hu*czytaj wwplatomat za przeproszeniem ukradl nasze oszczednosci i nie zarejestrowal tranzakcji bo wyswietlil sie komuniak blad i kasy brak na koncie od razu byla infolinia a tam trzeba czekac do 8 lutego na rozwiazanie sprawy Pani tylko spisala reklamacje tylko kto zaplaci nam rachunki ja sie pytam ? Takie sprawy powinny byc od reki zalatwiane a nie poprostu zlodziejstwo. To nie 5 zl a 4700zl dzisaj znowu dzwonil Pani wyslala ponaglenie i co dalej ma czekac tylko rachunki nie poczekaja
Odpowiedz
0 Lajków
mo33
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
04-02-2019
Wiadomość 1 z 2 (1 927 wyświetleń)

Re: Wplatomat

Przykro mi, że taka sytuacji miała miejsce. Rozumiemy, że ta sprawa jest dla Ciebie ważna dlatego zgłoszenia rozpatrujemy tak szybko jak tylko możemy. Proszę, aby w tej sprawie narzeczony skontaktował się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING - postaramy się sprawdzić to zgłoszenie. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 926 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
ING Mobile - Brak możliwości logowania odciskiem palca

Dzień Dobry

Zawsze korzystałem z logowania biometrycznego a od jakiegoś czasu (aktualizacji) logowanie do aplikacji mobilnej odbywa się tylko za pomocą PIN.

Ciekawe jest to, że jak chcemy się zalogować

...

19-02-2025
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy