Odpowiedz

Wplatomat

Te wplatomaty to jedna wielka porazka i zlodziejstwo ... Nazeczony w zeszly piatek chcial wplacic swoja wyplate na konto zeby oplacic rachunki a ten hu*czytaj wwplatomat za przeproszeniem ukradl nasze oszczednosci i nie zarejestrowal tranzakcji bo wyswietlil sie komuniak blad i kasy brak na koncie od razu byla infolinia a tam trzeba czekac do 8 lutego na rozwiazanie sprawy Pani tylko spisala reklamacje tylko kto zaplaci nam rachunki ja sie pytam ? Takie sprawy powinny byc od reki zalatwiane a nie poprostu zlodziejstwo. To nie 5 zl a 4700zl dzisaj znowu dzwonil Pani wyslala ponaglenie i co dalej ma czekac tylko rachunki nie poczekaja
Odpowiedz
0 Lajków
mo33
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
04-02-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 287 wyświetleń)

Re: Wplatomat

Przykro mi, że taka sytuacji miała miejsce. Rozumiemy, że ta sprawa jest dla Ciebie ważna dlatego zgłoszenia rozpatrujemy tak szybko jak tylko możemy. Proszę, aby w tej sprawie narzeczony skontaktował się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING - postaramy się sprawdzić to zgłoszenie. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 286 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy