Odpowiedz

Wplatomat zjadł mi pieniądze

Dziś o godzinie 10.15 wplacalem pieniadze w wplatomacie w manufakturze w Łodzi . Suma ta wynosila 1100zl wplatomat pieniadze przyjął , przeliczyl ale nie zaksięgowal . Spisalismy reklamacje z panią ktora byla tam w obsludze . Pieniadze sa mi potrzebne na cito . Wplatomat dzialal dalej normalnie bo reszta ludzi wplacala i wyplacala . Pani powiedziala ze mialem pecha . Nie chce czekać 5dni bo to jest niepoważne. Czuje sie oszukany .
Odpowiedz
0 Lajków
MrPiotr
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
14-05-2018
Wiadomość 1 z 2 (2 927 wyświetleń)

Re: Wplatomat zjadł mi pieniądze

Przykro nam, że taka sytuacja Cię spotkała. Skontaktuj się z naszą całodobową infolinią - (32) 357 00 69 lub napisz do nas wiadomość przez Moje ING. Postaramy się przyspieszyć Twoje zgłoszenie. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 898 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Mam tak samo nie moge sie zalogowac do banku a wpisuje dobry pesel i dobry login (na innym telefonie z androidem tez probowalam i nie dziala na laptopie przez stronę internetową tez nie a mam tam odło...

27-03-2025
Błedny login i pesel mimo wpisywania dobrego!

Proszę o pomoc juz nie raz wpisuje i dobry login i dobry pesel a pisze ze błędny jak to naprawić ? Mam tam pieniądze i ich potrzebuje a nie moge sie zalogować nawet na innym telefonie nie dziala ani n...

27-03-2025
Re.: Ciągła aktywacja aplikacji

A ja ze tak zapytam posiadam telefon Google Pixel 9 XXL u mnie z tą aktywacją coś jest chyba nie tak w przeciągu powiedzmy miesiąca zdaży się że wyloguje mnie że 4 razy i żąda aktywacji aplikacji doda...

26-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy