Odpowiedz

Wplatomat zjadł mi pieniądze

Dziś o godzinie 10.15 wplacalem pieniadze w wplatomacie w manufakturze w Łodzi . Suma ta wynosila 1100zl wplatomat pieniadze przyjął , przeliczyl ale nie zaksięgowal . Spisalismy reklamacje z panią ktora byla tam w obsludze . Pieniadze sa mi potrzebne na cito . Wplatomat dzialal dalej normalnie bo reszta ludzi wplacala i wyplacala . Pani powiedziala ze mialem pecha . Nie chce czekać 5dni bo to jest niepoważne. Czuje sie oszukany .
Odpowiedz
0 Lajków
MrPiotr
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
14-05-2018
Wiadomość 1 z 2 (2 878 wyświetleń)

Re: Wplatomat zjadł mi pieniądze

Przykro nam, że taka sytuacja Cię spotkała. Skontaktuj się z naszą całodobową infolinią - (32) 357 00 69 lub napisz do nas wiadomość przez Moje ING. Postaramy się przyspieszyć Twoje zgłoszenie. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 849 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny na połówkę bliźniaka

Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu hipotecznego na budowę połowy bliźniaka (druga połowa realizowana przez innego inwestora)? Planujemy dokonać podziału działki na dwie części oraz uzyskać osobn

...

20-01-2025
Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing?

Aktualnie zastanawiam się nad nowym autem. Muszę pożegnać się z moim starym bo niestety ale coraz trudniej się nim jeździ i z powodu licznych napraw jest to coraz bardziej kosztowne Emotikon: Mrugający No i co jest leps

...

20-01-2025
Re.: Kredyt HIPOTECZNY - kończy się oprocentowanie stałe (pierwsze 5 lat) - spora nadpłata

Hey,.
Niestety nie wiedziałem tego muszę to teraz przeanalizować czy nie lepiej w takim układzie wziąć zmienne 🤔

20-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy