21-02-2024 17:03
Witam,
Dziś w Płocku, przy ul. Bielskiej 51, wpłatomat o numerze RNETP011, pobrał ode mnie gotówkę w wysokości 12 000 zł, następnie 100 zł wydał jako niewłaściwy banknot. Na ekranie pojawił się komunikat o błędzie,wplatomat, wydał kartę bez zapytania o potwierdzenie wpłaty, kwoty na koncie nie zaksięgowano. Wpłacana kwota jest dosyć wysoka i blokuje płynność finansową, nr reklamacji 115770/02/2024. Proszę o pilne rozwiązanie problemu.
22-02-2024 13:12
Po dwóch telefonach na infolinię, jednak dopiero po trafieniu na kompetentną Panią, otrzymałem warunkowe zaksięgowanie kwoty.
Przynajmniej tyle, że mogę opłacić na czas fakturę.
Czekam na dalsze rozpatrzenie reklamacji.
23-02-2024 13:23
Dziękujemy za informację. Przepraszamy za kłopot i mamy nadzieję, że specjaliści szybko zakończą Twoje zgłoszenie. Tutaj niestety nie mamy wglądu w dane w systemie bankowym.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |