13-12-2020 19:36
Dziś 13.12.2020 wpłatomat na Klimczaka 5 w Warszawie zabrał mi dużą kwotę pieniędzy , wpłacałem a on się chyba zepsuł ,wyświetlił serwis oddał mi kartę by po chwili działać już normalnie, zgłosiłem reklamację ale nie otrzymałem żadnego powiadomienia odnośnie zgłoszonej reklamacji ,ani na telefon ani na mojej stronie banku.Nie wiem jak szybko będzie rozpatrzona ta reklamacja, muszę tylko ufać że wszystko skończy się dobrze.
13-12-2020 20:58
Przykro mi, że taka sytuacja Cię spotkała Powiadomienie o złożonej reklamacji wraz z jej numerem powinieneś otrzymać w Moim ING. Jeśli nie masz tam informacji, prosimy o kontakt na czacie w Moim ING lub z naszą infolinią (32 357 00 12).
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |