Odpowiedz

Wpłatomat wciągnał mi pieniądze

Przy wpłacaniu pieniędzy, na wpłatomacie wyskoczył błąd, po czym moje pieniądze nie zostały ani zwrócone, ani wysłane na konto, dzwoniłem na infolinię, zgłosiłem reklamację w banku, mimo to proszę o przyspiesznie rozpatrzenia sprawy, ponieważ nie była to mała suma. Środki te mi są niezbędne i odchodzę już od zmysłów!! Najbardziej frustrujące było to, że wpłatomat po chwili znów działał prawidłowo!!! Numer mojej reklamacji to 108860/102022. Jeszcze raz proszę o natychmiastowy zwrot moich pieniędzy!

Odpowiedz
0 Lajków
dominiq27
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
17-10-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 227 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wciągnał mi pieniądze

Przykro mi, że napotkałeś na kłopot z urządzeniem. Wysłałam prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia Twojej reklamacji. Postaramy się wysłać odpowiedź najszybciej jak to będzie możliwe. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 225 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: OKO dziecka

Mam zablokowane 200 tys na koncie oszczędnościowym na dziecko na 1.5% . Idę do sądu ,wypłacam wszystkie pieniądze i zmieniam konto na inny bank . Nigdy więcej ING

02-04-2025
Re.: OKO dziecka

Mam to samo ,pieniądze zablokowane . Składam wniosek wycofuję pieniądze i zamykam konto w ING 

01-04-2025
Re.: Negocjacja marzy

Zerknij na odpowiedź Pani z banku:

https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-hipoteczne/Dramat-procesowanie-wniosku-ponad-6-tygodni-i-cisza/m-p/45336#M11393

Na negocjacje bym nie liczył ale ... spróbować war...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy