Odpowiedz

Wpłatomat wciągnął pieniądze

W dniu 31.03.2022 we wpłatomacie w Kętach przy ul. Kościuszki 15 próbowałam wpłacić 3000 zł. Po włożeniu pieniędzy do wpłatomatu, on zablokował je i wyświetlił się komunikat, żeby zabrać niezidentyfikowane banknoty. Udało się wyciągnąć tylko 200 zł. Okienko zamknęło się, pojawił się pomarańczowy ekran z informacją o awarii i wyrzuciło kartę. Przez 30 min. próbowałam dodzwonić się na infolinię po czym dowiedziałam się, że moja sprawa o numerze 032902/032022 została przyjęta i mają czas do 22 kwietnia 2022 na rozwiązanie problemu. Zostałam bez środków do życia. Proszę o przyspieszenie procesu reklamacji.
Odpowiedz
0 Lajków
Ola1234
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
31-03-2022
Wiadomość 1 z 2 (1 869 wyświetleń)

Re: Wpłatomat wciągnął pieniądze

Przykro mi, że taka sytuacja Cię spotkała Emotikon: Smutny Przekazałam prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia Twojego zgłoszenia do odpowiedniego zespołu. Mam nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (1 869 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny a służebność

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i

...

14-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne. 

13-11-2024
Kredyt hipoteczny a służebność

Dzień dobry,

czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?

Pozdrawiam

14-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy