Odpowiedz

Wpłatomat porwał mi 4600zl

Po tym jak wpłaciłem 5000zl, chciałem wpłacic kolejne. Wpłatomat wydel mi dwa banknoty 200zl jako nie rozpoznane następnie zamknął szufladę przemielił, wydał kartę ale potwierdzenia ani reszty pieniędzy na koncie nie ma
To jest dla mnie ważne bo pieniążki były ciężko zarobione i nie ukrywam że jestem zbulwersowany ta sytuacja bo to już drugi raz z kolei jak wpłatomat porywa moje OSOBISTE pieniądze.
Odpowiedz
0 Lajków
Gliwussss
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
05-10-2022
Wiadomość 1 z 4 (3 738 wyświetleń)

Re: Wpłatomat porwał mi 4600zl

Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacjaEmotikon: Smutny Prosimy zgłoś w tej sprawie reklamację, np. na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu do Mojego ING.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (3 729 wyświetleń)

Reklamacja została natychmiast zgłoszona. Jednak jeśli jest możliwość to prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź i realizację. Oto nr 001896/102022.
Odpowiedz
0 Lajków
Gliwussss
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
05-10-2022
Wiadomość 3 z 4 (3 718 wyświetleń)

Przekazałam taką prośbę do odpowiedniego zespołu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (3 716 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Wypłata kredytu pytanie

Dzień dobry,
Kupująca moje mieszkania po notariuszu udała się do placówki ING w dniu 14.04 gdzie zleciła przelew wkładu własnego oraz dyspozycje wypłaty środków i otrzymała druk z ING: wniosek o urucho...

16-04-2026
Re.: Kredyt - problem ze statusem wniosku i pośrednikiem

Skandaliczna sytuacja, ale cieszę się że dobrze się skończyło. Nie obwiniam mojego pośrednika za zaistniałą sytuację, bo dziś widziałam korespondencję z ING. Wynika z niej, że to raczej jakieś technic

...

16-04-2026
Re.: Kredyt - problem ze statusem wniosku i pośrednikiem

Proszę spróbować skontaktować się z infolinią. Bank ma możliwości zwrócenia się do firmy w celu pilnego wyjaśnienia sytuacji.

W moim przypadku skończyło się to tym, że choć początkowo infolinia nie mog

...

16-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy