Odpowiedz

Wpłatomat porwał mi 4600zl

Po tym jak wpłaciłem 5000zl, chciałem wpłacic kolejne. Wpłatomat wydel mi dwa banknoty 200zl jako nie rozpoznane następnie zamknął szufladę przemielił, wydał kartę ale potwierdzenia ani reszty pieniędzy na koncie nie ma
To jest dla mnie ważne bo pieniążki były ciężko zarobione i nie ukrywam że jestem zbulwersowany ta sytuacja bo to już drugi raz z kolei jak wpłatomat porywa moje OSOBISTE pieniądze.
Odpowiedz
0 Lajków
Gliwussss
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
05-10-2022
Wiadomość 1 z 4 (2 654 wyświetleń)

Re: Wpłatomat porwał mi 4600zl

Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacjaEmotikon: Smutny Prosimy zgłoś w tej sprawie reklamację, np. na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu do Mojego ING.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
801
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (2 645 wyświetleń)

Reklamacja została natychmiast zgłoszona. Jednak jeśli jest możliwość to prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź i realizację. Oto nr 001896/102022.
Odpowiedz
0 Lajków
Gliwussss
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
05-10-2022
Wiadomość 3 z 4 (2 634 wyświetleń)

Przekazałam taką prośbę do odpowiedniego zespołu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
801
173
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (2 632 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nowa karta i Google Pay

Skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING, sprawdzimy co jest powodem, że otrzymałeś taką wiadomość. 

27-04-2025
Re.: Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Jeśli podczas korzystania z Profilu Zaufanego trafisz na informacje, że potrzebne jest Twoje drugie imię, możesz spróbować uzupełnić je ręcznie. Musi być zgodne z informacjami podanymi w Twoim dokumen

...

26-04-2025
Re.: Nowa karta i Google Pay

Podobna sytuacja. Tylko u mnie karta jest ważna i jej ważność się teraz nie kończy, ale SMS (Twoja karta VISA zbliżeniowa została usunięta z Google Pay. Aby płacić z Google Pay, dodaj ją ponownie lub ...

27-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy