Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Wpłatomat pobrał wpłatę przez blik nie zaksięgowana

Witam dwie godziny temu wpłaciłem pieniądze w wplatomacie ing przez blik wpłatomat pobrał wpłatę wydrukował potwierdzenie jak zawsze ale pieniędzy nie ma na koncie
Odpowiedz
0 Lajków
Lysykris
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
11-10-2020
Wiadomość 1 z 2 (4 868 wyświetleń)

Re: Wpłatomat pobrał wpłatę przez blik nie zaksięgowana

Jeśli Twoje konto jest objęte zajęciem egzekucyjnym, to księgowanie na nim odbywa się tylko od poniedziałku do soboty, w godzinach 8:00 - 20:00. W przypadku gdy wpłaciłeś pieniądze wczoraj (niedziela), zaksięgujemy wpłatę dzisiaj, po godzinie 8:00.

Jeśli nie masz zajęcia egzekucyjnego, proszę zadzwoń do nas +48 32 357 00 69 (infolinia całodobowa), postaramy się sprawdzić co jest przyczyną i przyjmiemy w tej sprawie odpowiednie zgłoszenie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
628
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (4 835 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Dziękujemy za wszystkie informacje. Przekazaliśmy je do odpowiedniego zespołu.

09-07-2026
Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Aplikacja na iPadzie przy próbie aktywacji wymaga loginu a następnie PESELU. Po wpisaniu tego drugiego bez żadnego komunikatu crashuje. iPad 11, aktualny iOS, różne sieci WiFi. Znany błąd?

08-07-2026
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Dodam również, że czasami płatność zbliżeniowa BLIK w ogóle nie jest możliwa u mnie. Wydaje mi się, że zależne jest to od terminala obsługującego płatność. Przykładowo płacąc w Biedronce po przyłożeni

...

09-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy