Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Wpłatomat pobrał pieniądze nie wydał potwierdzenia, kasy na koncie brak.

Witam,
Dnia 26 stycznia czyli wczoraj koło godziny 23:50 w placówce w Płocku (Bielska 51, 09-400 Płock) wpłacałem we wpłatomacie osiem tysięcy złotych. Bankomat pie iądze przyjął po chwili zwrócił 200 złotych których nie mógł rozpoznać. Włożyłem je z powrotem. Po chwili bankomat oddał 200 zł a jak chciałem dołożyć kolejne 200 złotych to oddał mi kartę beż żadnego potwierdzenia wpłaty. Po sprawdzeniu stanu konta okazało się że nie ma wpłaty na konto w wysokości 7800 złotych. Okradli mnie z moich pieniędzy i żądam od banku natychmiastowego zwrotu na moje konto. Jestem klientem od lat jechałem do wplatomatu Po nocy prawie 30 kilometrów i po prostu okradli mnie z pieniędzy. Nie interesuje mnie miesiąc czekania na rozpatrzenie reklamacji. Oczekuję zwrotu jutro do godziny 12:00. Będę was od rana nękał telefonami i jeśli do godziny 12:00 nie będzie pieniędzy na koncie zgłaszam sprawę kradzieży na policję. Mam swoje pilne zobowiązania które muszę spłacić. Jeżeli przez was tego nie zrobię skieruję pozew do sądu. Sprawdźcie monitoring i rejest wpłat we wpłatomacie czy co tam chcecie. Nie mam żadnej pomocy bo oczywiście oprócz bezużytecznego wirtualnego asystenta nikt nie pracuje o tej porze a infolinia niby 24/7. Skoro oszczędzacie na ludziach to macie pieniądze by zadośćuczynić swoje oszukaństwo.

Widzę na forum że takie sytuacje są częste i klientów traktuje się jak intruzów.
Odpowiedz
0 Lajków
Kwiatoss
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
27-01-2024
Wiadomość 1 z 2 (3 767 wyświetleń)

Re: Wpłatomat pobrał pieniądze nie wydał potwierdzenia, kasy na koncie brak.

Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja. Proszę zgłoś nam reklamację, możesz to zrobić na naszej infolinii - 32 357 00 69. W niedzielę również nasi doradcy są dostępni.  Jak będziesz posiadać już numer zgłoszenia, proszę napisz go tutaj, postaramy się pomóc w przyspieszeniu rozpatrzenia. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
462
85
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (3 644 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy