Odpowiedz

Wpłatomat nie zaksięgował wpłaty

Witam,
Nie rozumiem jak w takich nagłych przypadkach jak pieniądze na operację dziecka , bank nie proponuje szybkiego rozwiązania sprawy . W dniu dzisiejszym wpłaciłam 11 400zl . Pieniądze muszę wpłacić na planową operację oka dla dziecka . Teraz mam czekać do 25 października ? W oddziale są kamery itd . Z pewnością można przyspieszyć proces . Przez Państwa nieudolne systemy i zły mechanizm urządzeń możecie doprowadzić do kolejnych złych zdarzeń . Pieniądze miałam wpłacić do wtorku . Kto teraz będzie odpowiadał za brak pomocy w tak nagłym i pilnym przypadku . Zostawiam numer reklamacji nr 104036/102024
Odpowiedz
0 Lajków
katgor2328
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
05-10-2024
Wiadomość 1 z 4 (8 947 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat nie zaksięgował wpłaty

Przepraszamy Cię za kłopoty z wpłatą i brak pieniędzy na koncie. Przekazaliśmy prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia reklamacji do odpowiedniego zespołu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
656
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (8 896 wyświetleń)

Proszę jeszcze o interwencję . Ponieważ pieniądze liczy solid . Pracownik banku nie może wejść do pokoju . Dużo jest informacji że nie raz nie dwa bank twierdzi że nie było nadwyżki . To jest logiczne , że firma solid w takim razie pieniądze kradnie . Nie rozumiem dlaczego nikt wcześniej nie interweniował o sposobie zmiany liczenia . W solid pracują ludzie często z niepełnosprawnością . To jest żart kto liczy pieniądze . Pieniądze nie mogą same dostać nóg . Jeżeli nie ma nadwyżki , to ktoś te pieniądze ukradł a pierwszy dostęp ma do nich solid . Więc w dniu jutrzejszym składam wniosek na policję o zabezpieczenie kamer .
Odpowiedz
0 Lajków
katgor2328
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
05-10-2024
Wiadomość 3 z 4 (8 884 wyświetleń)

Przez Społeczność nie możemy dodać informacji do zgłoszonej reklamacji. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu w Moim ING. Tam przekażemy tę dodatkową informację do Twojej reklamacji, aby właściwa jednostka przeanalizowała całą sytuację.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
683
124
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (8 787 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy