Odpowiedz

Planet cash wplata blik

Witam,

Dzis przy wpłacie 10000 blikiem w bankomacie Planet Cash, bankomatu po przeliczeniu bankotow, zabrał pieniadze i zamknął zaszetke oraz wyświetlił sie napis, awaria modułu. Sprawa od razylu zostala zgłoszona do działu reklamacji Numer zgłoszenia: 106022/092025. Problem w tym ze nie jest to mała suma i miała pójść na spłatę kredytu, teraz mam czekać 3tyg. Proszę o pomoc. Żebym wiedział ze tak to się skończy, poszedłbym do oddziału.
Odpowiedz
0 Lajków
Lucas3444
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
08-09-2025
Wiadomość 1 z 6 (14 630 wyświetleń)

Re: Planet cash wplata blik

Przykro nam, że wpłatomat nie zadziałał prawidłowo Emotikon: Smutny Dziękujemy za numer zgłoszenia. Przekazaliśmy prośbę do działu reklamacji o pilną weryfikację Twojej sprawy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
621
129
19-03-2018
Wiadomość 2 z 6 (14 566 wyświetleń)

Otrzymaliśmy potwierdzenie, że w Twojej sprawie są dostępne nowe informacje. Sprawdź wiadomości w Moim ING.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
621
129
19-03-2018
Wiadomość 3 z 6 (14 555 wyświetleń)

Re.: Planet cash wplata blik

Sprawa rozwiązana. Zajęło to ING 24h. BRAWO i tu bardzo punktujecie
Odpowiedz
0 Lajków
Lucas3444
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
08-09-2025
Wiadomość 4 z 6 (3 178 wyświetleń)

Emotikon: Smutny mam identyczny problem reklamacja Numer zgłoszenia: 107006/112025 odp dostałem
Odpowiedź wyślemy do 01.12.2025 a sytuacja z 09.11.2025
Prawie miesiąc czekać a wpłata gotówki miała być na aktualne rachunki… Emotikon: Smutny nie wiem co mam teraz zrobić
Odpowiedz
0 Lajków
Sebaw
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
09-11-2025
Wiadomość 5 z 6 (2 040 wyświetleń)

Przykro mi, że taka sytuacja miała miejsce. Termin podany przy zgłoszeniu jest maksymalnym. Przekazałam w Twojej sprawie wiadomość do zespołu reklamacyjnego z prośbą o przyspieszenie. 

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
564
126
04-09-2015
Wiadomość 6 z 6 (1 993 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy