21-12-2017 22:33
Wreszcie jest nowa muzyka i mam nadzieję, że ten trend pozostanie. Teraz jest świąteczna (i ok), ale normalnie to w Bielsku jest koszmar. Jak się stoi w koszmarnej kolejce, to wszyscy są katowani jakimiś zawodzeniami. Albo jakaś baba się wydziera albo ktoś wyciągnął jelita z kota i i jeździ po nim smyczkiem. Czy ktoś może wpłynąć na repertuar? Coś normalnego? Bez wydzierania
i zawodzenia, oraz jęczenia? Jak stoję w tej kolejce i muszę słuchać jak ktoś zawodzi, to mam ochotę wyjść. Podarujcie sobie te zawodzenia i zaproponujcie coś bez jęków i zawodzeń,
Pozdrawiam
Adam
22-12-2017 22:36
Cieszymy się, że nowa muzyka Ci się podoba J Wiadomo, muzyka to kwestia gustu. Masz jakieś swoje propozycje na przyszłość? Jeśli tak, wyślij sugestie po zalogowaniu się do swojej bankowości, chętnie się z nimi zapoznamy.
Możesz wypłacić pieniądze z IKZE wcześniej, jeśli zajdzie taka potrzeba. To tzw. zwrot. Pieniądze zwrócimy Ci, jeśli wypowiesz umowę o jego prowadzenie i nie spełniasz ustawowych warunków do wypłaty.
... 15-12-2025Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |