21-12-2017 22:33
Wreszcie jest nowa muzyka i mam nadzieję, że ten trend pozostanie. Teraz jest świąteczna (i ok), ale normalnie to w Bielsku jest koszmar. Jak się stoi w koszmarnej kolejce, to wszyscy są katowani jakimiś zawodzeniami. Albo jakaś baba się wydziera albo ktoś wyciągnął jelita z kota i i jeździ po nim smyczkiem. Czy ktoś może wpłynąć na repertuar? Coś normalnego? Bez wydzierania
i zawodzenia, oraz jęczenia? Jak stoję w tej kolejce i muszę słuchać jak ktoś zawodzi, to mam ochotę wyjść. Podarujcie sobie te zawodzenia i zaproponujcie coś bez jęków i zawodzeń,
Pozdrawiam
Adam
22-12-2017 22:36
Cieszymy się, że nowa muzyka Ci się podoba J Wiadomo, muzyka to kwestia gustu. Masz jakieś swoje propozycje na przyszłość? Jeśli tak, wyślij sugestie po zalogowaniu się do swojej bankowości, chętnie się z nimi zapoznamy.
Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?
24-11-2024Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |