21-09-2021 12:01
Jakaś karteczka w naszym oddziale wisi o likwidacji wpłatomatów i oddziale bezgotówkowym.
Mam nadzieje, że to jakiś żart bo jeśli nie to pierwsze co zrobię zamknę u was wszystkie konta i po prostu zmienię bank.
I gwarantuje wam, że zrobi to samo większość użytkowników tego oddziału..
Po za tym to bardzo niepokojący sygnał dotyczący banku ING jeśli polityka firmy idzie w kierunku zamykania wpłatomatów.
Jak niby mamy wpłacać swoje pieniądze na konta?
Jak chcecie pozyskiwać nasze pieniądze jeśli uniemożliwiacie nam wpłaty najpierw w oddziałach a teraz nawet we wpłatomatach..?
Czy to pierwszy objaw że z bankiem dzieje się coś złego i trzeba przenieść swoje środki gdzie indziej? Bo jak to inaczej interpretować?
22-09-2021 12:42
Przykro mi, że rozważasz decyzję o zamknięciu konta w naszym banku
Faktycznie od 30 września 2021 r., oddział w Krakowie przy ul. Teligi 24 będzie zamknięty.
Nie będzie również tam bankomatu i wpłatomatu.
Jednak w pobliskiej okolicy mamy dostępne inne wpłatomaty.
W samej okolicy są 3 przy:
- ul. Ćwiklińskiej 12 - CH Carrefour,
- Mała Góra 97 - Biedronka,
- Witosa 7 - CH Carrefour.
Wszystkie urządzenia możesz sprawdzić na naszej stronie. Tam mamy również wykaz oddziałów.
05-03-2022 22:16
Jest lipa na Prokocimiu bo żywcem nie ma gdzie wpłacać własnych pieniędzy ,ledwo dwa wpłatomaty Planet Cash na Bieżanowie nie działają, nie można dokonać WPŁATY. Niech ING coś z tym zacznie robić bo zacznie tracić klientów, jestem mieszkańcem Prokocimia Nowego ponad 40 lat , znam tu wielu mieszkańców i słyszę kto ma konto w tym banku to chce je zlikwidować z powodu braku dostępności do bankomatów a osiedle się rozrasta o nowe bloki i nowych mieszkańców. A w dzisiejszych czasach nikomu nie jest na rękę jeździć do miasta i szukać wpłatomatów ING z gotówką w kieszeni.
06-03-2022 18:00
Dziękujemy za sygnał. Przekazaliśmy Twoją opinię odnośnie lokalizacji urządzeń do odpowiedniej jednostki.
10-03-2022 20:38
Kraków Mała Góra 97 i Ćwiklińskiej 12 jest tam Planet Cash tam możesz wpłacać tak samo jak do ING
06-04-2022 21:10
13-04-2022 13:04
13-04-2022 13:07
Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.
25-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |