01-09-2017 09:39
Nie wiem czy wcześnie uszedł mojej uwadze, ale raczej nie, ale zdaje się, że mamy nowy oddział w Katowicach na Stawowej.
Przechodząc tam i widząc ilość placówek innych banków (wokół Galerii Katowickiej) pomyślałem sobie, że brakuje ING. Zastanawiałem się komu chciałoby się iść stąd na Sokolską. I proszę jest placówka, nowocześnie urządzona, do tego bankomat i wpłatomat.
Wczoraj w okolicy oddziału rozdawano wiatraki. Zrobiło się pomarańczowo.
02-09-2017 09:52
Zgadza się mamy nowy oddział! serdecznie zapraszamy.
---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
24-10-2017 16:19
25-10-2017 14:33
W tej lokalizacji, ze względów bezpieczeństwa, nie będziemy mogli umieścić kosza.
Sugestię dot. informacji zapisaliśmy. Dziękujemy
26-10-2017 03:55
Rozumiem.
Niemniej informacja typu "prosimy nie porzucać wydruków potwierdzeń operacji, które zawierają Państwa dane..." mogłoby w jakimś stopniu ograniczyć zaśmiecanie.
Pozdrawiam.
28-10-2017 22:51 | Edytowano: 28-10-2017 23:00
To nie jest tak wesoła i "pomarańczowa" informacja dla mieszkańców Koszutki- oddział na Stawowej jest oddziałem przeniesionym z placu Gwarków (przy GIG). I np. ja, zawsze noszący do tej pory przy sobie zbliżaka, muszę po gotówkę zasuwać pół miasta z ul Katowickiej do ścisłego centrum (spróbuj zaparkować w okolicy Stawowej. Owszem, można np. pod galerią, ale przecież w galerii jest... bankomat, wiec po co lecieć na Stawową).). Czyli zbliżak do biurka. Szkoda, było wygodnie. Wraca do łask zwykła karta.... Zbliżaka zamówiłem ( i za niego zapłaciłem) WYŁĄCZNIE z powodu tego, że w oddalonym o rzut beretem od mojego domu oddziale na pl Gwarków zamontowano nowoczesne bankomaty z funkcją zbliżeniową. Po paru miesiącach oddział i bankomaty zniknęły (.....
p/s Ciekawe, gdzie teraz jest wzór mojego podpisu, skoro "macie nowy oddział"
29-10-2017 22:30 – ostatnio edytowany 30-10-2017 07:20 przez AgnieszkaBin
Dziękuję za zgłoszenie. Przekazałem je do zespołu odpowiedzialnego za planowanie sieci bankomatów.
Pisałem o tym pod innym Twoim postem, ale powtórzę:
Zachęcamy do sprawdzania bankomatów zbliżeniowych w naszej wyszukiwarce. Najbliżej ul. Katowickiej znajdziesz takie bankomaty też przy ul. Sokolskiej 34, Chorzowskiej 50 i Chorzowskiej 107 (Silesia City Center).
30-10-2017 10:39
To fakt, zmotoryzowany raczej nie ma łatwo dostać się do tego oddziału.
Pomyślałem o parkowaniu w pobliskiej galerii. Zdaje się, że pierwsze godziny są darmowe.
Żeby jednak tylko wybrać pieniądze to rzecz jest nieopłacalna.
BLIK jest w tym momencie jakimś rozwiązaniem alternatywnym.
05-11-2017 22:44
Najbliżej Katowickiej takie 2 bankomaty były... na Katowickiej, nawet dwa. Nie ma żadnego. A do centrali na Sokolskiej nie chcę mi się biegać 2 km. Albo jeszcze dalej do SCC. Napiszę, choć już pisałem- wziąłem zbliżaka, bo bliziutko były odpowiednie bankomaty. Które Państwo zlikwidowaliście. Cashback.... trzeba kupić coś na siłę, żeby dostać banknot?? Niepoważne proponować to jako to samo co wypłata z bankomatu.. Co do blika.... z powodu tego, że mam moją ulubioną Nokię 808- nie mam możliwości mieć blika. Myślę, ze to zrozumiałe.
06-11-2017 07:54
Sprawdzę przy okazji czy jest taka opcja w bankomacie na dworcu przy wejściu/wyjściu na plac Andrzeja. To urządzenie Planet Cash.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |