Odpowiedz

Brak wpłaconych pieniędzy na koncie

Wpłacałam dzisiaj rano pieniądze do wpłatomatu. Pobrało je, wyświetliła się informacja, że w tej chwili nie można wpłacić gotówki i awaria. Po chwili, bankomat pobuczał tak jak przy liczeniu pieniędzy i pojawił się panel startowy. Bankomat działał w najlepsze, a pieniędzy na koncie brakEmotikon: Smutny Złożyłam reklamacje 104254/012025.Czas na rozpatrzenie do 29.01 - tyle, że ja potrzebuję tych wpłaconych pieniędzy. Wpłaciłam je aby dokonać opłaty rachunku i co terazEmotikon: Smutny Czy można proces zwrotu środków jakoś przyspieszyć?

Odpowiedz
0 Lajków
Kopciuszek
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
2
0
08-01-2025
Wiadomość 1 z 3 (88 wyświetleń)

Re.: Brak wpłaconych pieniędzy na koncie

Specjalista podał Ci maksymalny termin na rozpatrzenie reklamacji. Sprawami tego typu zajmujemy się priorytetowo - warto za każdym razem dodać specjaliście informację, że zależy Ci na szybkim rozpatrzeniu sprawy. Przekazałem numer Twojego zgłoszenia do działu reklamacji.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
117
19
03-03-2023
Wiadomość 2 z 3 (84 wyświetleń)

Re.: Brak wpłaconych pieniędzy na koncie

Bardzo zależy mi na szybkim rozpatrzeniu oczywiście, ale mogłam być zbyt roztrzęsiona sytuacją i nie wiem czy wspomniałam o tym zgłaszając reklamację. Pierwszy raz zdarza mi się taka sytuacjaEmotikon: Smutny

Odpowiedz
0 Lajków
Kopciuszek
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
2
0
08-01-2025
Wiadomość 3 z 3 (80 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękujemy za opinię w tej sprawie. Skierujemy ją do odpowiedniego działu. 

09-01-2025
Re.: Czas oczekiwania na decyzję

Również posiadam taki status, z tym, że wniosek został złożony wczoraj a już dzisiaj wskoczył na nr 5 (ku mojemu zdziwieniu). Podpinam się pod pytanieEmotikon: Szczęśliwy

08-01-2025
Czas oczekiwania na decyzję

Witam,

mój wniosek zmienił dzisiaj status na "Podejmujemy decyzję" ile może potrwać podejmowanie decyzji przez bank?

08-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy