Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Bankomat widmo?
14-01-2025 16:46
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Serdecznie witam,
a pytanie mam jedno.
Czy banku ING nie stać na wymianę,sprzętu bądź firmy,która obsługuje bankomaty sygnowane logo ING?
Jest taki bankomat w Józefowie 05-420/jedyny należący do Ing w tym miasteczku/.Od dwóch miesięcy toczę bój o jego ustawiczne naprawianie.
Zgłaszam w banku na infolinii,zgłaszam reklamacje,bo zgłoszenie i reklamacja to nie to samo.
I tak w kółko,bankomat działa dzień lub kilka i przerwa dłuższa na usterkę.
Ostatnią próbę wpłaty zrobiłam w ostatni piątek.Zgłosiłam awarię.
Dziś jest wtorkowy wieczór,odchodzę z pieniędzmi,bo nadal wpłatomat/bankomat nie działa.
Na mojej poczcie na koncie w ING rośnie lista wiadomości o tym jak to jest bankowi przykro,że urządzenie nie działa.
Nikt tego nie analizuje,że urządzenie działa tylko kilka dni,a potem jest brak wpłat i wypłat?
Może warto zmienić firmę zewnętrzną,która obsługuje bankomaty ING,a może nie,bo kogo to obchodzi.
Pozdrawiam dział w banku ING,który w ogóle się takimi sprawami zajmuje,ale chyba takiego działu lub pracownika po prostu nie ma.
Elżbieta.
a pytanie mam jedno.
Czy banku ING nie stać na wymianę,sprzętu bądź firmy,która obsługuje bankomaty sygnowane logo ING?
Jest taki bankomat w Józefowie 05-420/jedyny należący do Ing w tym miasteczku/.Od dwóch miesięcy toczę bój o jego ustawiczne naprawianie.
Zgłaszam w banku na infolinii,zgłaszam reklamacje,bo zgłoszenie i reklamacja to nie to samo.
I tak w kółko,bankomat działa dzień lub kilka i przerwa dłuższa na usterkę.
Ostatnią próbę wpłaty zrobiłam w ostatni piątek.Zgłosiłam awarię.
Dziś jest wtorkowy wieczór,odchodzę z pieniędzmi,bo nadal wpłatomat/bankomat nie działa.
Na mojej poczcie na koncie w ING rośnie lista wiadomości o tym jak to jest bankowi przykro,że urządzenie nie działa.
Nikt tego nie analizuje,że urządzenie działa tylko kilka dni,a potem jest brak wpłat i wypłat?
Może warto zmienić firmę zewnętrzną,która obsługuje bankomaty ING,a może nie,bo kogo to obchodzi.
Pozdrawiam dział w banku ING,który w ogóle się takimi sprawami zajmuje,ale chyba takiego działu lub pracownika po prostu nie ma.
Elżbieta.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
15-01-2025 17:29
Re.: Bankomat widmo?
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziękuję za Twoje zgłoszenie i jednocześnie przepraszam, że wcześniejsza obsługa nie była skuteczna. Skontaktowaliśmy się z firmą, która zajmuje się naszymi urządzeniami. Serwis sprawdzał urządzenie wczoraj i faktycznie doszło do awarii jednej z części wpłatomatu. Obecnie serwisanci czekają na brakującą - zepsutą - część i niebawem urządzenie będzie w pełni sprawne.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 2 z 3
(582 wyświetleń)
31-01-2025 20:02
Re.: Bankomat widmo?
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam ponownie,w tym tygodniu odebrałam pisemne info od ING z przeprosinami w sprawie "wciąż" uszkodzonego bankomatu/wpłatomatu w Józefowie 05-420 przy ulicy Piłsudskiego.
Rzeczywiście,w zeszły piątek udało mi się wpłacić pieniądze.
I wielkie zaskoczenie dziś czyli kolejny piątek znów awaria bankomatu.
Zawzięłam się z tym zgłaszaniem reklamacji na ten temat,ciekawe ile taka sytuacja jeszcze potrwa.
Przyjedzie firma zewnętrzna, pewnie we wtorek,a ja w kolejny piątek znów podejmę próbę wpłaty pieniędzy.
I czekam na kolejne tłumaczenie banku.E
Rzeczywiście,w zeszły piątek udało mi się wpłacić pieniądze.
I wielkie zaskoczenie dziś czyli kolejny piątek znów awaria bankomatu.
Zawzięłam się z tym zgłaszaniem reklamacji na ten temat,ciekawe ile taka sytuacja jeszcze potrwa.
Przyjedzie firma zewnętrzna, pewnie we wtorek,a ja w kolejny piątek znów podejmę próbę wpłaty pieniędzy.
I czekam na kolejne tłumaczenie banku.E
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj