Odpowiedz

Bankomat widmo?

Serdecznie witam,
a pytanie mam jedno.
Czy banku ING nie stać na wymianę,sprzętu bądź firmy,która obsługuje bankomaty sygnowane logo ING?
Jest taki bankomat w Józefowie 05-420/jedyny należący do Ing w tym miasteczku/.Od dwóch miesięcy toczę bój o jego ustawiczne naprawianie.
Zgłaszam w banku na infolinii,zgłaszam reklamacje,bo zgłoszenie i reklamacja to nie to samo.
I tak w kółko,bankomat działa dzień lub kilka i przerwa dłuższa na usterkę.
Ostatnią próbę wpłaty zrobiłam w ostatni piątek.Zgłosiłam awarię.
Dziś jest wtorkowy wieczór,odchodzę z pieniędzmi,bo nadal wpłatomat/bankomat nie działa.
Na mojej poczcie na koncie w ING rośnie lista wiadomości o tym jak to jest bankowi przykro,że urządzenie nie działa.
Nikt tego nie analizuje,że urządzenie działa tylko kilka dni,a potem jest brak wpłat i wypłat?
Może warto zmienić firmę zewnętrzną,która obsługuje bankomaty ING,a może nie,bo kogo to obchodzi.
Pozdrawiam dział w banku ING,który w ogóle się takimi sprawami zajmuje,ale chyba takiego działu lub pracownika po prostu nie ma.
Elżbieta.
Odpowiedz
0 Lajków
telato
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
14-01-2025
Wiadomość 1 z 3 (628 wyświetleń)

Re.: Bankomat widmo?

Dziękuję za Twoje zgłoszenie i jednocześnie przepraszam, że wcześniejsza obsługa nie była skuteczna. Skontaktowaliśmy się z firmą, która zajmuje się naszymi urządzeniami. Serwis sprawdzał urządzenie wczoraj i faktycznie doszło do awarii jednej z części wpłatomatu. Obecnie serwisanci czekają na brakującą - zepsutą - część i niebawem urządzenie będzie w pełni sprawne.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
125
20
03-03-2023
Wiadomość 2 z 3 (582 wyświetleń)

Re.: Bankomat widmo?

Witam ponownie,w tym tygodniu odebrałam pisemne info od ING z przeprosinami w sprawie "wciąż" uszkodzonego bankomatu/wpłatomatu w Józefowie 05-420 przy ulicy Piłsudskiego.
Rzeczywiście,w zeszły piątek udało mi się wpłacić pieniądze.
I wielkie zaskoczenie dziś czyli kolejny piątek znów awaria bankomatu.
Zawzięłam się z tym zgłaszaniem reklamacji na ten temat,ciekawe ile taka sytuacja jeszcze potrwa.
Przyjedzie firma zewnętrzna, pewnie we wtorek,a ja w kolejny piątek znów podejmę próbę wpłaty pieniędzy.
I czekam na kolejne tłumaczenie banku.E
Odpowiedz
0 Lajków
telato
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
14-01-2025
Wiadomość 3 z 3 (381 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Sorki w sensie że bank nic nie robi a nie działa

02-03-2025
Re.: Powiadomienia PUSH dotyczące próśb o przelew BLIK

Powiadomienia PUSH ogólnie działają prawidłowo, nie zgłaszałem problemów ogólnie z powiadomieniami.

Problem jest wyłącznie z powiadomieniami o otrzymaniu prośby o przelew BLIK. Powiadomienie o takiej p

...

02-03-2025
Re.: Powiadomienia PUSH dotyczące próśb o przelew BLIK

Otrzymaliśmy potwierdzenie, że powiadomienia działają obecnie prawidłowo. Jeśli ponownie zaobserwujesz kłopoty z nimi, prosimy napisz do nas na Czacie w Moim ING. Specjalista przekaże zgłoszenie do dz

...

02-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy