21-02-2021 07:22
Dzisiaj tj. 21 lutego około godziny 6.10 - 6.20 rano bankomat nie zarachował wpłaty 2.900 zł a jeden zwrócony banknot 100 zł. zablokował się i wydarłem pół tego banknotu.
Usiłowałem wpłacić 3.000 zł w bankomacie przy banku ING ul. Małachowskiego 7, Sosnowiec. Bankomat wysunął nierozpoznany banknot 100 zł ale nie można było wyjąć - zablokował się, ostatecznie rozerwał się, mam pół tego banknotu. Pojawiła się informacja że bankomat chwilowo nieczynny, zaczął "mielić" w końcu ta informacja zniknęła ale ja nie otrzymałem potwierdzenia przyjęcia wpłaty a w domu okazało się, że na rachunku ta wpłata nie została zarachowana.
Sprawę zgłosiłem przez mój serwis transakcyjny, czy jeszcze gdzieś mam to zgłosić? Kiedy odzyskam pieniądze?
21-02-2021 07:30
@kolejarz przykro mi, że napotkałeś kłopot podczas wpłaty gotówki w naszym wpłatomacie. Czy korzystałeś z karty wydanej przez ING czy innego banku? Jeśli była to karta innego banku, to wszelkie kwestie związane z reklamacją możesz uzyskać bezpośrednio w tamtym banku. Jeśli była to nasza karta i masz numer zgłoszenia, to proszę podeślij nam go
21-02-2021 07:53
Korzystałem z karty ING.
Numeru zgłoszenia nie otrzymałem jak dotąd, mam tylko kopię reklamacji wysłanej dziś tj. 21.02.2021 o godz. 07:15.
21-02-2021 08:01
Jeśli wysłałeś nam wiadomość, to zaczekaj na odpowiedź z naszej strony. Podamy numer zgłoszenia oraz termin jego rozpatrzenia. Mam nadzieję, że szybko uda się zaksięgować pieniądze na koncie
22-02-2021 19:41
Dziś po południu otrzymałem potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia - numer zgłoszenia: 020973/022021 Skoro mnie coś takiego spotkało, z przyczyną w postaci sfatygowanego przez bankomat banknotu którego nie sposób wyjąć z podajnika (nadmieniam że wszystkie banknoty włożone przeze mnie były w dobrym stanie a nierozpoznanie tego jedno jest dziwne), to zapewne powtórzy się to nieraz. Ten bankomat należy czym prędzej naprawić albo zamknąć.
23-02-2021 19:59
Przesłaliśmy prośbę o przyspieszenie reklamacji do odpowiedniej jednostki. Wyjaśnimy to najszybciej, jak będzie to możliwe. Sprawdzaj w Moje ING, czy mamy już dla Ciebie odpowiedź w tej sprawie.
---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
23-02-2021 21:35
Pieniądze odzyskałem, dziękuję.
23-02-2021 21:39
Cieszę się, że ta sprawa zakończyła się pozytywnie
---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |