12-12-2019 16:20
Witam państwa
W dniu dzisiejszym dokonywałem dwóch transakcji kodem blik w bankomacie w Warszawie Planet Cash w placówce banku. Jedna zakończyła sie sukcesem, druga - na 2000, została zablokowana. Praocwnicy poprosili, aby poczekać kilka godzin, czy kwota się nie zaksięguje.. nie ma. Proszę o przekazanie prośby o przyspieszenie rozpatrywanie reklamacji, widzę, iż nie jestem jedynym oszukanym w ostatnim czasie, jeśli nie otrzymam błyskawicznego zwrotu środków będę starał się zebrać wszystkich poszkodowanych. 011101/122019 To numer reklamacji. Proszę o odpowiedź
12-12-2019 19:11
@selwiaczek Przekazałem numer Twojej reklamacji do odpowiedniego zespołu. Z odpowiedzią zgłosimy się do Ciebie przez wiadomość prywatną w bankowości internetowej.
Witam
zgodnie z moją interpretacją po konsultacji z ośrodkiem pomocy społecznej :
1: zwrot podatku (ulga na dzieci, nadpłacony podatek) jeżeli nie przekracza 5 krotności 823 zł to nie zalicza się do doc
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. W tej sprawie umówi się z nimi na rozmowę. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole st
... 16-12-2025Możesz wpłacić pieniądze na konto narzeczone, aby spłacić kredyt. W sprawie kwestii skarbowych i US się nie wypowiemy. Musisz skonsultować to z nimi. Możesz też wpłacić pieniądze na konto techniczne i
... 15-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |